Logo uden baggrund.png

Forside > Ressourcer > Webinarer

Webinarer med kobling til CRAFT

Mangler du og dine elever inspiration til, hvordan I kan arbejde med CRAFT som didaktisk metode i og på tværs af skolefagene? Her på siden finder du information om kommende og allerede afviklede webinarer, som sætter fokus på arbejdet med CRAFT i skolen.

Du finder tilmelding til det enkelte webinar ved at klikke dig videre via oversigten nedenfor. 

 

Kommende webinarer 
 

Der er ingen planlagte webinarer. 

Tidligere webinarer 

Klimasmarte Familier

Klimasmarte familier er en undervisningscase, for 6. klasse og op, der giver eleverne mulighed for at tænke innovativt og prøve at komme med løsninger, som kan få deres familie til at agere mere bæredygtigt i hverdagen.

 

Kontakt

Om CRAFT

Følg os 

  • Facebook
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube

CRAFT er både et mindset, en didaktisk metode, en konkurrence samt et netværk af lærere, elever, konsulenter, skolechefer og -ledere. Styrelsen for It og Læring understøtter arbejdet med de tværgående temaer It og Medier samt Innovation og entreprenørskab bl.a. gennem netværksmøder, webinarer, samarbejder, materialer, miniprojekter og nye vinkler på eksisterende praksis. 

CRAFT handler om innovation, kreativitet, samarbejde og kommunikation, og om at løse store eller små vedkommende problemer fra den virkelige verden ved anvendelse af teknologi i såvel proces som produkt.

© 2019 CRAFT