Logo uden baggrund.png

Forside > Ressourcer > Den gode elev-videopitch

Hvordan laver man en den gode elev-videopitch?

Her på siden kan du finde gode råd og inspiration til, hvordan en god videopitch, hvor eleverne præsenterer deres løsningsforslag på en problemstilling, kan se ud. 

Videoen viser et eksempel på, hvordan en pitch kan se ud. Den kan vises plug'n'play i klassen. 

Den gode pitch

Videoen handler om, hvordan man kan arbejde med video til dokumentation af innovation og samarbejde? 

Brug video i projektet 

Find inspiration i disse videopitches fra DKLF 2019

Dokumentet indeholder en samling af links til videopitches udarbejdet af elever fra forskellige kommuner, der deltog i DKLF 2019. Brug dem som inspiration til dine elever. 

Vinderen af Videopitch 2019 - Helsingør

Videoen viser vinder-videoen for Videopitch 2019, og har fokus på 'Saml skrald og tjen Coop-point'

Om CRAFT

CRAFT er både et mindset, en didaktisk metode, en konkurrence samt et netværk af lærere, elever, konsulenter, skolechefer og -ledere. Styrelsen for It og Læring understøtter arbejdet med de tværgående temaer It og Medier samt Innovation og entreprenørskab bl.a. gennem netværksmøder, webinarer, samarbejder, materialer, miniprojekter og nye vinkler på eksisterende praksis. 

CRAFT handler om innovation, kreativitet, samarbejde og kommunikation, og om at løse store eller små vedkommende problemer fra den virkelige verden ved anvendelse af teknologi i såvel proces som produkt.

Kontakt

CRAFT@stil.dk

OBS: CRAFT lukkede i juni 2020. CRAFTs hjemmeside vil dog være tilgængelig, således at materialer mv. kan tilgås. CRAFTs Facebook gruppe vil også bestå mht. videndeling i gruppen, men udenfor STILs domæne.

Ved spørgsmål kontakt:

Mads Sode

+45 61 26 91 11

Mads.Sode@stil.dk

Følg os 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube

© 2019 CRAFT