Logo uden baggrund.png
Reducér madspild med Too Good To Go

CRAFT har tidligere afholdt et webinar omkring denne case. Her på siden linkes der til materialet fra webinaret samt videoer med guides til at arbejde med casen, som blev udformet, hvis teknikken skulle glippe hos nogle af deltagerne i forbindelse med webinaret.

Du kan bruge materialet til at arbejde med casen i din egen klasse.

Her finder du selve videoen med præsentation af casen samt materiale til udprint og brug i klasseopgaverne: 

Her finder du videomateriale med guide til arbejdet med den innovative projektopgave og casen:

 

Forside > Ressourcer > Cases > Too Good To Go case

Om CRAFT

CRAFT er både et mindset, en didaktisk metode, en konkurrence samt et netværk af lærere, elever, konsulenter, skolechefer og -ledere. Styrelsen for It og Læring understøtter arbejdet med de tværgående temaer It og Medier samt Innovation og entreprenørskab bl.a. gennem netværksmøder, webinarer, samarbejder, materialer, miniprojekter og nye vinkler på eksisterende praksis. 

CRAFT handler om innovation, kreativitet, samarbejde og kommunikation, og om at løse store eller små vedkommende problemer fra den virkelige verden ved anvendelse af teknologi i såvel proces som produkt.

Kontakt

CRAFT@stil.dk

OBS: CRAFT lukkede i juni 2020. CRAFTs hjemmeside vil dog være tilgængelig, således at materialer mv. kan tilgås. CRAFTs Facebook gruppe vil også bestå mht. videndeling i gruppen, men udenfor STILs domæne.

Ved spørgsmål kontakt:

Mads Sode

+45 61 26 91 11

Mads.Sode@stil.dk

Følg os 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube

© 2019 CRAFT