Kontakt

Om CRAFT

Følg os 

  • Facebook
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube

CRAFT er både et mindset, en didaktisk metode, en konkurrence samt et netværk af lærere, elever, konsulenter, skolechefer og -ledere. Styrelsen for It og Læring understøtter arbejdet med de tværgående temaer It og Medier samt Innovation og entreprenørskab bl.a. gennem netværksmøder, webinarer, samarbejder, materialer, miniprojekter og nye vinkler på eksisterende praksis. 

CRAFT handler om innovation, kreativitet, samarbejde og kommunikation, og om at løse store eller små vedkommende problemer fra den virkelige verden ved anvendelse af teknologi i såvel proces som produkt.

© 2019 CRAFT

Logo uden baggrund.png

Forside > Events > Skolemessen

Skolemessen: Nye måder at berige og udvikle undervisning på 

Skolemessen er en fagmesse for læremidler, der udstiller nye analoge og digitale læremidler inden for grundskolens fag. 

Fra 2017 har CRAFT deltaget med sin egen stand samt uddeling af CRAFT Awards. 

 

Messen finder sted i Aarhus Congress Center  / Musikhuset
Margrethepladsen 1, 8000 Aarhus C, og målgruppen er lærere i grundskolen, pædagoger, skoleledelser, lærerstuderende, undervisere på de gymnasiale uddannelser og andre formidlere, der ønsker at få et indblik i nye måder at berige og udvikle undervisningen på.

Skolemessen arrangeres af Centre for Undervisningsmidler i Danmark i et samarbejde med Alinea, Gyldendal Uddannelse samt de to brancheforeninger BFU og Danske Forlag.