Logo uden baggrund.png

Brug af CRAFTs logoer må ske efter aftale med CRAFT.

Pressen siger....

Innovative elever vinder priser - folkeskolen.dk

På Skolemessen i Aarhus har elevhold fra forskellige kommuner i dag præsenteret deres 21skills- og it-projekter for et panel på 25 dommere. Nu er vinderen netop kåret. 

Unge løser unges problemer

På Niels Steensens Gymnasium og Grundskole har 7.d har arbejdet med GRAFT.

Elever fortæller om Nordic@BETT i radioen

Ålands Radio og TV har lavet et interview med lærer Daniel Kvarnström og de elever, der deltager i Nordic@BETT.

7. klasse fik idé til app: nu vil firma udvikle den

En 7. klasse fra Taastrup fik en idé til en app, der gør skolelivet lettere for eleverne - og nu får de professionel hjælp til at udvikle den. 

Forbereder elever på fremtidens samfund

Nordic CRAFT er en del af Nordens svar på, hvordan vi sikrer udviklingen af de kompetencer, der kræves i fremtidens samfund. 

Om CRAFT

CRAFT er både et mindset, en didaktisk metode, en konkurrence samt et netværk af lærere, elever, konsulenter, skolechefer og -ledere. CRAFT understøtter arbejdet med de tværgående temaer It og Medier samt Innovation og entreprenørskab bl.a. gennem netværksmøder, webinarer, samarbejder, materialer, miniprojekter og nye vinkler på eksisterende praksis. 

CRAFT handler om innovation, kreativitet, samarbejde og kommunikation, og om at løse store eller små vedkommende problemer fra den virkelige verden ved anvendelse af teknologi i såvel proces som produkt.

Kontakt

OBS: CRAFT lukkede i juni 2020. CRAFTs hjemmeside vil dog være tilgængelig, således at materialer mv. kan tilgås. CRAFTs Facebook gruppe vil også bestå mht. videndeling i gruppen, men udenfor STILs domæne.

Ved spørgsmål kontakt:

Mads Sode

+45 61 26 91 11

Følg os 

  • Facebook
  • YouTube

© 2019 CRAFT