Logo uden baggrund.png

Forside > Ressourcer > Øvrig undervisningsinspiration

Øvrig undervisningsinspiration

Her på siden finder du en oversigt over undervisningsinspiration, der ikke er udarbejdet af CRAFT, men som går godt i spænd med CRAFT som metode og mindset. 

Teksperimentets undervisningsforløb

Teknologipagten står bag teksperimentet, der er en samling af undervisningsforløb med videoer, der gør dig skarp på Scratch, Micro:bit og MakeyMakey

Om CRAFT

CRAFT er både et mindset, en didaktisk metode, en konkurrence samt et netværk af lærere, elever, konsulenter, skolechefer og -ledere. Styrelsen for It og Læring understøtter arbejdet med de tværgående temaer It og Medier samt Innovation og entreprenørskab bl.a. gennem netværksmøder, webinarer, samarbejder, materialer, miniprojekter og nye vinkler på eksisterende praksis. 

CRAFT handler om innovation, kreativitet, samarbejde og kommunikation, og om at løse store eller små vedkommende problemer fra den virkelige verden ved anvendelse af teknologi i såvel proces som produkt.

Kontakt

CRAFT@stil.dk

OBS: CRAFT lukkede i juni 2020. CRAFTs hjemmeside vil dog være tilgængelig, således at materialer mv. kan tilgås. CRAFTs Facebook gruppe vil også bestå mht. videndeling i gruppen, men udenfor STILs domæne.

Ved spørgsmål kontakt:

Mads Sode

+45 61 26 91 11

Mads.Sode@stil.dk

Følg os 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube

© 2019 CRAFT