Logo uden baggrund.png
Materialer og læringsressourcer til dit forløb

CRAFT har samlet en række ressourcer, som du kan benytte dig af til at komme i gang med CRAFT, herunder cases udformet af virksomheder, eksempler på elevprojekter, CRAFT-workflow og øvrig inspiration til undervisningen. 

Derudover kan du under 'Designskabeloner' finde grafiske elementer, ikoner og logoer, som vi anvender i CRAFT, og som du kan anvende i dit individuelle forløb. 

Ønsker din virksomhed at bidrage med en case? 

Er du en del af en virksomhed, der kunne have interesse i at blive samarbejdspartnere med CRAFT og stille jeres egen case, så hører vi meget gerne fra dig/jer. Læs mere på siden Din virksomhed som samarbejdspartner?

Forside > Ressourcer

Til forlag 

Hvis I er et forlag, der ønsker at dele vores undervisningsmateriale, så er dette også en mulighed. Det er dog et krav, at materialet skal været frit tilgængeligt samt at forfatterne krediteres.

Kontakt specialkonsulent Rikke Dahl for at høre nærmere.  

Om CRAFT

CRAFT er både et mindset, en didaktisk metode, en konkurrence samt et netværk af lærere, elever, konsulenter, skolechefer og -ledere. Styrelsen for It og Læring understøtter arbejdet med de tværgående temaer It og Medier samt Innovation og entreprenørskab bl.a. gennem netværksmøder, webinarer, samarbejder, materialer, miniprojekter og nye vinkler på eksisterende praksis. 

CRAFT handler om innovation, kreativitet, samarbejde og kommunikation, og om at løse store eller små vedkommende problemer fra den virkelige verden ved anvendelse af teknologi i såvel proces som produkt.

Kontakt

CRAFT@stil.dk

OBS: CRAFT lukkede i juni 2020. CRAFTs hjemmeside vil dog være tilgængelig, således at materialer mv. kan tilgås. CRAFTs Facebook gruppe vil også bestå mht. videndeling i gruppen, men udenfor STILs domæne.

Ved spørgsmål kontakt:

Mads Sode

+45 61 26 91 11

Mads.Sode@stil.dk

Følg os 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube

© 2019 CRAFT