Logo uden baggrund.png

Forside > Events > Din event

Hvad skal I overveje, når I afholder en CRAFT-event? 

Når I skal afholde en CRAFT-event - stor som lille - er der en række ting, som er værd at overveje, for at det bliver en succes.

CRAFT-events kan laves i en klassisk version, hvor eleverne viser, hvad de har lavet på skolen eller i kommunens makerlab, eller man kan helt gå i den anden grøft og lave en ambitiøs Hack-a-Thon, hvor eleverne arbejder intenst i flere dage i streg.

Tjekliste til afholdelse af event

I nedenstående dokument finder du en tjekliste, som du kan anvende, hvis ønsket er at afholde en klassisk CRAFT-event:

I nedenstående dokument finder du en tjekliste, som du kan anvende, hvis ønsket er at afholde en Hack-a-Thon-event: 

Om CRAFT

CRAFT er både et mindset, en didaktisk metode, en konkurrence samt et netværk af lærere, elever, konsulenter, skolechefer og -ledere. CRAFT understøtter arbejdet med de tværgående temaer It og Medier samt Innovation og entreprenørskab bl.a. gennem netværksmøder, webinarer, samarbejder, materialer, miniprojekter og nye vinkler på eksisterende praksis. 

CRAFT handler om innovation, kreativitet, samarbejde og kommunikation, og om at løse store eller små vedkommende problemer fra den virkelige verden ved anvendelse af teknologi i såvel proces som produkt.

Kontakt

OBS: CRAFT lukkede i juni 2020. CRAFTs hjemmeside vil dog være tilgængelig, således at materialer mv. kan tilgås. CRAFTs Facebook gruppe vil også bestå mht. videndeling i gruppen, men udenfor STILs domæne.

Ved spørgsmål kontakt:

Mads Sode

+45 61 26 91 11

Følg os 

  • Facebook
  • YouTube

© 2019 CRAFT