Logo uden baggrund.png

Forside > Events > CRAFT@IWDK

CRAFT@IWDK 2020 er AFLYST

CRAFTs deltagelse på Internet Week Denmark i maj er i år blevet aflyst. Dette skyldes, at Internet Week Denmark har valgt at aflyse festivallen i lyset af den usikkerhed, der fortsat eksisterer omkring  COVID-19. 

Om Internet Week Denmark

IWDK (Internet Week Denmark) startede tilbage i 2013 som en festival, der fejrede internettet. Festivallen har siden da udviklet sig til at fokusere på, hvor teknologi fører os hen.

Festivallen løber over fem dage og har mere end 7000 deltagende. Her sættes der spot på, hvordan mennesker sættes først i en digital tidsalder, og internettets muligheder for borgere og virksomheder diskuteres. Samtidig fremhæves også de udfordringer, som digitale teknologier skaber for vores samfund.

Om CRAFT

CRAFT er både et mindset, en didaktisk metode, en konkurrence samt et netværk af lærere, elever, konsulenter, skolechefer og -ledere. Styrelsen for It og Læring understøtter arbejdet med de tværgående temaer It og Medier samt Innovation og entreprenørskab bl.a. gennem netværksmøder, webinarer, samarbejder, materialer, miniprojekter og nye vinkler på eksisterende praksis. 

CRAFT handler om innovation, kreativitet, samarbejde og kommunikation, og om at løse store eller små vedkommende problemer fra den virkelige verden ved anvendelse af teknologi i såvel proces som produkt.

Kontakt

CRAFT@stil.dk

OBS: CRAFT lukkede i juni 2020. CRAFTs hjemmeside vil dog være tilgængelig, således at materialer mv. kan tilgås. CRAFTs Facebook gruppe vil også bestå mht. videndeling i gruppen, men udenfor STILs domæne.

Ved spørgsmål kontakt:

Mads Sode

+45 61 26 91 11

Mads.Sode@stil.dk

Følg os 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube

© 2019 CRAFT