Kontakt

Om CRAFT

CRAFT er både et mindset, en didaktisk metode, en konkurrence samt et netværk af lærere, elever, konsulenter, skolechefer og -ledere. Styrelsen for It og Læring understøtter arbejdet med de tværgående temaer It og Medier samt Innovation og entreprenørskab bl.a. gennem netværksmøder, webinarer, samarbejder, materialer, miniprojekter og nye vinkler på eksisterende praksis. 

CRAFT handler om innovation, kreativitet, samarbejde og kommunikation, og om at løse store eller små vedkommende problemer fra den virkelige verden ved anvendelse af teknologi i såvel proces som produkt.

Følg os 

  • Facebook
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube

© 2019 CRAFT

Logo uden baggrund.png

Forside > Events > CRAFT@IWDK

CRAFT@IWDK: dage med fokus på den digitale fremtid 

Temaet for Internet Week Denmark 2020 er Trust & Tech - Today & Tomorrow, og festivalen finder sted d. 12.-17. maj 2020. Her sættes der fokus på, hvordan teknologi på godt og ondt påvirker vores tillid til demokratiet, offentlige instanser, virksomheder, medierne og ikke mindst tilliden til hinanden og den fremtid, vi bygger sammen. 

I 2020 vil CRAFT@IWDK løbe af stablen d. 12.-15. maj. Programmet er endnu ikke fastlagt, men der vil blive lagt op til, at eleverne skal undersøge, hvordan teknologi kan være med til at løse en udfordring, eller hvordan man kan løse en udfordring, der allerede har teknologi repræsenteret. Eventen vil blive afholdt i samarbejde med toneangivende virksomheder, der kobler elevernes arbejde til en virkelig verden uden for skolen. 

 

Det er allerede nu muligt at tilmelde elevhold til eventen. Det kræver ikke nogen forberedelse fra jeres side at deltage. 

Det er også muligt at tilmelde sig, hvis man er interessent, der gerne vil overvære den sidste dag på festivallen, hvor eleverne formidler deres projekter. 

Om Internet Week Denmark

IWDK (Internet Week Denmark) startede tilbage i 2013 som en festival, der fejrede internettet. Festivallen har siden da udviklet sig til at fokusere på, hvor teknologi fører os hen.

Festivallen løber over fem dage og har mere end 7000 deltagende. Her sættes der spot på, hvordan mennesker sættes først i en digital tidsalder, og internettets muligheder for borgere og virksomheder diskuteres. Samtidig fremhæves også de udfordringer, som digitale teknologier skaber for vores samfund.