Logo uden baggrund.png

Forside > Events > Eventkalender

Kommende events med relevans for CRAFT

I kalenderen finder du en samlet oversigt over events med relation til CRAFT i bred forstand, som afholdes i løbet af indeværende og næstkommende år (såfremt datoen endnu er kendt).

 

Hvis du som netværksdeltager og/eller ekstern samarbejdspartner ønsker at plotte begivenheder i kalenderen, så kan du gøre det ved at klikke på knappen herunder. Herfra ledes du videre til vores Google Calendar, hvorfra du kan tilføje begivenheden. Når vi har registreret tilføjelsen, sørger vi for godkendelse, hvorefter eventen vil kunne ses i kalenderen her på siden. 

Om CRAFT

CRAFT er både et mindset, en didaktisk metode, en konkurrence samt et netværk af lærere, elever, konsulenter, skolechefer og -ledere. Styrelsen for It og Læring understøtter arbejdet med de tværgående temaer It og Medier samt Innovation og entreprenørskab bl.a. gennem netværksmøder, webinarer, samarbejder, materialer, miniprojekter og nye vinkler på eksisterende praksis. 

CRAFT handler om innovation, kreativitet, samarbejde og kommunikation, og om at løse store eller små vedkommende problemer fra den virkelige verden ved anvendelse af teknologi i såvel proces som produkt.

Kontakt

CRAFT@stil.dk

OBS: CRAFT lukkede i juni 2020. CRAFTs hjemmeside vil dog være tilgængelig, således at materialer mv. kan tilgås. CRAFTs Facebook gruppe vil også bestå mht. videndeling i gruppen, men udenfor STILs domæne.

Ved spørgsmål kontakt:

Mads Sode

+45 61 26 91 11

Mads.Sode@stil.dk

Følg os 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube

© 2019 CRAFT