Logo uden baggrund.png

Forside > Ressourcer > Elevprojekter

Elevers projekter 

Her på siden kan du se elevers projekter og løsningsforslag i forbindelse med deres arbejde med CRAFT-cases og problemer fra den virkelige verden. 

Husk at du kan finde endnu mere inspiration på vores Youtube-kanal CRAFT TV

Eksempler på elevprojekter 
 

Guide My Way er en idé, der kombinerer hjælp til hjemløse og reducering af madspild.

Guide My Way

Elever fra Tjørnegaardsskolen i Gentofte viser deres bud på en vaccine, der kan beskytte mennesket mod den farlige stråling på Mars og Jorden. 

Sunbeam Suvivors

Eleverne har fundet en løsning på oversvømmelse af kloakker på grund af klimaforandringerne. 

Den grønne sag 

Cykelplan B

Undgå tøjspild

QR-spil for Virklund sport

Saml skrald og tjen Coop point

Engineering Day
 

Lyden der forsvandt 

Engineer the future har lavet dette opgavesæt. I skal designe en løsning til lydisolering af væggene i øvelokalet. Efter at I har testet forskellige materialers evne til at lydisolere, skal I designe og konstruere en model af en lydisoleret væg, som sikrer, at naboerne ikke bliver generet.

Gør skolevejen sikker

Engineer the future har lavet dette opgavesæt. Brug micro:bit til at løse nogle af de farlige situationer, der kan være i trafikken. Forestil dig, hvilke situationer Oliver kunne møde på sin vej til skole. Kan du gøre skolevejen mere sikker med micro:bit? Hvor vil du bruge den, og hvordan skal den programmeres?

Om CRAFT

CRAFT er både et mindset, en didaktisk metode, en konkurrence samt et netværk af lærere, elever, konsulenter, skolechefer og -ledere. Styrelsen for It og Læring understøtter arbejdet med de tværgående temaer It og Medier samt Innovation og entreprenørskab bl.a. gennem netværksmøder, webinarer, samarbejder, materialer, miniprojekter og nye vinkler på eksisterende praksis. 

CRAFT handler om innovation, kreativitet, samarbejde og kommunikation, og om at løse store eller små vedkommende problemer fra den virkelige verden ved anvendelse af teknologi i såvel proces som produkt.

Kontakt

CRAFT@stil.dk

OBS: CRAFT lukkede i juni 2020. CRAFTs hjemmeside vil dog være tilgængelig, således at materialer mv. kan tilgås. CRAFTs Facebook gruppe vil også bestå mht. videndeling i gruppen, men udenfor STILs domæne.

Ved spørgsmål kontakt:

Mads Sode

+45 61 26 91 11

Mads.Sode@stil.dk

Følg os 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube

© 2019 CRAFT