Kontakt

Om CRAFT

CRAFT er både et mindset, en didaktisk metode, en konkurrence samt et netværk af lærere, elever, konsulenter, skolechefer og -ledere. Styrelsen for It og Læring understøtter arbejdet med de tværgående temaer It og Medier samt Innovation og entreprenørskab bl.a. gennem netværksmøder, webinarer, samarbejder, materialer, miniprojekter og nye vinkler på eksisterende praksis. 

CRAFT handler om innovation, kreativitet, samarbejde og kommunikation, og om at løse store eller små vedkommende problemer fra den virkelige verden ved anvendelse af teknologi i såvel proces som produkt.

Følg os 

  • Facebook
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube

© 2019 CRAFT

Logo uden baggrund.png

Forside > Konkurrencer > DM i digitale skills

DM i digitale skills: Konkurrence i it-anvendelse, samarbejde, problemløsning og innovation

DM i digitale skills afholdes i forbindelse med den nationale event CRAFT på Danmarks Læringsfestival, der i 2020 finder sted d. 4. og 5. marts i Bella Center, København. Selve konkurrencen finder sted d. 4. marts. 

 

Grupperne bedømmes ud fra 4 kategorier: 1) IT-anvendelse, 2) samarbejde, 3) problemløsning og innovation og 4) kommunikation. 

Vinderen i kategorien It-anvendelse bliver Danmarksmester i digitale skills. Der uddeles awards til vinderne af de tre øvrige kategorier.

 

Som noget nyt i 2020 uddeles der ligeledes en specialpris for bæredygtighed. 

 

Huskeliste til DM i digitale skills

I nedenstående dokument finder du en huskeliste til inden finalen. Den indeholder både praktisk info, info om dommerprocessen, forplejning, selve standen, elevpræsentationer, webinar og opfølgning. 

Vurderingskriterier i konkurrencen

I nedenstående dokument finder du vurderingskriterierne for bedømmelse af elevernes præsentationer. De er skrevet på en måde, så de er let forståelige for eleverne.

Samtykkeerklæring ved konkurrencedeltagelse

Her kan du hente en samtykkeerklæring som skal udskrives, underskrives og afleveres til CRAFT i forbindelse med deltagelse i konkurrencen. 

Sidste års deltagere

Nedenfor ses en oversigt over de kommuner, der sidste år deltog i enten CRAFT awards på Skolemessen, DM i digitale skills eller begge konkurrencer