Kontakt

Om CRAFT

Følg os 

  • Facebook
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube

CRAFT er både et mindset, en didaktisk metode, en konkurrence samt et netværk af lærere, elever, konsulenter, skolechefer og -ledere. Styrelsen for It og Læring understøtter arbejdet med de tværgående temaer It og Medier samt Innovation og entreprenørskab bl.a. gennem netværksmøder, webinarer, samarbejder, materialer, miniprojekter og nye vinkler på eksisterende praksis. 

CRAFT handler om innovation, kreativitet, samarbejde og kommunikation, og om at løse store eller små vedkommende problemer fra den virkelige verden ved anvendelse af teknologi i såvel proces som produkt.

© 2019 CRAFT

Logo uden baggrund.png
CRAFTværk holder netværksmøde på Sønderrisskolen i Esbjerg (ER AFHOLDT) 

Netværksmøde 30. oktober 2019 kl.11.00 - 15.00

Sønderrisskolen, Krebsens kvarter 58, 6710 Esbjerg V


Så er det igen blevet tid til at mødes i CRAFTværket.
Denne gang mødes vi i Esbjerg. Formålet med dagen er, at dele viden og erfaringer om CRAFT - og sammen skabe og udvikler idéer til, hvordan CRAFT succesfuldt kan forankres i praksis.
Vi har sammensat et program, som retter sig både mod nye deltagere, der gerne vil i gang med CRAFT og de mere erfarne deltagere, der gerne vil videreudvikle og forankre metoden i praksis. Læs om de spændende workshops i nedenstående og glæd dig til en keynote med Micki Sunesen om eleven som forsker.


Når du tilmelder dig, kan du vælge hvilke workshops du ønsker at deltage i.

Forside > Netværk > CRAFTværk > CRAFTværk oktober