Logo uden baggrund.png

Forside > Konkurrencer > CRAFT Awards på Skolemessen

AFLYSNING! 
Grundet Sundhedsstyrelsens retningslinjer i forhold til at hindre spredningen af COVID-19, aflyses CRAFTs deltagelse på Skolemessen i 2020.
 
Elevkonkurrence på Skolemessen

På Skolemessen i Aarhus afholdes hvert år en konkurrence med fokus på det 21. århundredes kompetencer såsom it, innovation og kommunikation. Vurderingskriterierne er de samme som ved DM i digitale skills.

Projekterne er mange og meget varierede. Elever fra en række kommuner præsenterer deres innovative projekter på CRAFTs stand for et stort dommerpanel bestående af blandt andet lærere, forskere, konsulenter og virksomhedsrepræsentanter. 

Eleverne arbejder i forskellige fag eller grupper på tværs af klasser og årgange med fokus på at løse problemer fra den virkelige verden. 

Til CRAFT Awards uddeles priser for 1) samarbejde,  2) problemløsning og innovation, 3) kommunikation og 4) IT-anvendelse. Der uddeles desuden en fighter-pris til et hold, som scorer højt over hele linjen. 

Huskeliste til konkurrencen på Skolemessen

Huskelisten for CRAFT Awards 2020 er endnu ikke klar. Når vi har fået den udarbejdet, kan du finde den her på  siden. I den vil du kunne læse både praktisk info, info om dommerprocessen, forplejning, selve standen, elevpræsentationer, webinar og opfølgning. 

Vurderingskriterier i konkurrencen

I nedenstående dokument finder du vurderingskriterierne for bedømmelse af elevernes præsentationer. De er skrevet på en måde, så de er let forståelige for eleverne.

Samtykkeerklæring ved konkurrencedeltagelse

Her kan du hente en samtykkeerklæring som skal udskrives, underskrives og afleveres til CRAFT i forbindelse med deltagelse i konkurrencen. 

Sidste års deltagere

Nedenfor ses en oversigt over de kommuner, der sidste år deltog i enten CRAFT awards på Skolemessen, DM i digitale skills eller begge konkurrencer. 

Om CRAFT

CRAFT er både et mindset, en didaktisk metode, en konkurrence samt et netværk af lærere, elever, konsulenter, skolechefer og -ledere. Styrelsen for It og Læring understøtter arbejdet med de tværgående temaer It og Medier samt Innovation og entreprenørskab bl.a. gennem netværksmøder, webinarer, samarbejder, materialer, miniprojekter og nye vinkler på eksisterende praksis. 

CRAFT handler om innovation, kreativitet, samarbejde og kommunikation, og om at løse store eller små vedkommende problemer fra den virkelige verden ved anvendelse af teknologi i såvel proces som produkt.

Kontakt

CRAFT@stil.dk

OBS: CRAFT lukkede i juni 2020. CRAFTs hjemmeside vil dog være tilgængelig, således at materialer mv. kan tilgås. CRAFTs Facebook gruppe vil også bestå mht. videndeling i gruppen, men udenfor STILs domæne.

Ved spørgsmål kontakt:

Mads Sode

+45 61 26 91 11

Mads.Sode@stil.dk

Følg os 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube

© 2019 CRAFT